Snappy's Grill Strømsø i Drammen - RestaurangMenyn

Tollbugata 9, Drammen


Åpningstider idag: 10:00 - 00:00

RecensionerNatan
21/11/2022
Ikke spiselig …
Ingerid
20/11/2022
Sen levering og iskald mat
Erlend
12/11/2022
Jeg bestilte ekstra pita og betalte for dette men fikk det ikke

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Snappy's Grill Strømsø i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Snappy's Grill Strømsøs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Snappy's Grill Strømsøs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Snappy's Grill Strømsø i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Snappy's Grill Strømsøs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Snappy's Grill Strømsøs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om Snappy's Grill Strømsø i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Snappy's Grill Strømsøs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Snappy's Grill Strømsøs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.