Sakura Sushi Drammen i Drammen - RestaurangMenyn

Øvre Storgate 5, Drammen


Åpningstider idag: 12:30 - 21:00

RecensionerMikal
2.11.2022
Fikk feil bestilling
Isabel
31.10.2022
veldig godt, og mer tilbehør i retten en forventet.
Medni
26.10.2022
Maten var kald og smakte kjempe ekkelt!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Sakura Sushi Drammen i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Sakura Sushi Drammens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Sakura Sushi Drammens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Sakura Sushi Drammen i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Sakura Sushi Drammens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Sakura Sushi Drammens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Sakura Sushi Drammen i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Sakura Sushi Drammens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Sakura Sushi Drammens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.