Kinabudet i Drammen - RestaurangMenyn

Engene 113-115, Drammen


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerThoms
03/05/2022
Veldig god mat, men ikke legg innbakt svin i saus når dere kjører ut. Det fører til at all crunchen går ut pg de blir veldig soggy.
Jan
22/03/2022
Made with care and love, taste delightful !

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Kinabudet i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Kinabudets meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Kinabudets åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Kinabudet i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Kinabudets meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Kinabudets åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Kinabudet i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Kinabudets meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Kinabudets öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.