Desi Grill i Drammen - RestaurangMenyn

Tollbugata 12, Drammen


Åpningstider idag: 11:00 - 00:00

RecensionerAdrian
31/10/2022
Kald og ikke fulgt kommentar
Hashir
16/10/2022
Hår i maten
Espen
09/10/2022
fikk ikke styrken (hvor sterk) på maten jeg ønsket. fikk ikke ekstra saus til maten(ingen mulighet til å bestille det)

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Desi Grill i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Desi Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Desi Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Desi Grill i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Desi Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Desi Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Låta någon annan laga maten idag?

På den här webbsidan hittar du information om Desi Grill i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Desi Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Desi Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.