Pizza Mile Rykkinn i Bærum - RestaurangMenyn

Munins vei 1, Bærum


Åpningstider idag: 13:00 - 22:00

RecensionerJacob
7.11.2022
Pizzaen var god, men de ga meg ikke pepsien min
Camilla
16.10.2022
deilig mat, god service! hva mer kan man be om?
Thomas
15.10.2022
Manglet en hvitløkssaus og beløpet var høyere enn ordrebekreftelse.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Pizza Mile Rykkinn i Bærum. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Pizza Mile Rykkinns meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Pizza Mile Rykkinns åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Pizza Mile Rykkinn i Bærum. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Pizza Mile Rykkinns meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Pizza Mile Rykkinns åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Är det matdags?

På den här webbsidan hittar du information om Pizza Mile Rykkinn i Bærum. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Pizza Mile Rykkinns meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Pizza Mile Rykkinns öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.