Fornebu Pizza i Bærum - RestaurangMenyn

Solgangbrisen 5, Bærum


Åpningstider idag: 15:00 - 22:00

RecensionerStåle
20/06/2022
Leverer ikke hva som er bestilt. Tilbyr å levere maten neste dag. Bør unngås.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Fornebu Pizza i Bærum. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Fornebu Pizzas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Fornebu Pizzas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Fornebu Pizza i Bærum. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Fornebu Pizzas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Fornebu Pizzas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Skämma bort dig själv med ett restaurangbesök?

På den här webbsidan hittar du information om Fornebu Pizza i Bærum. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Fornebu Pizzas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Fornebu Pizzas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.