Sushi Point i Bodø - RestaurangMenyn

Stormyrveien 20, 8008 Bodø, Bodø


Åpningstider idag: 11:00 - 21:00

RecensionerIda
17.11.2022
Manglet mat!
Mari
5.11.2022
Maten var kald, soggy og ikke fersk.
Rikke
30.10.2022
Beste sushien jeg har spist!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Sushi Point i Bodø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Sushi Points meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Sushi Points åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Sushi Point i Bodø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Sushi Points meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Sushi Points åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Äta ute idag?

På den här webbsidan hittar du information om Sushi Point i Bodø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Sushi Points meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Sushi Points öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.