Mega Kiosk Pizzeria & Burger i Bodø - RestaurangMenyn

Rensåsgata 29, Bodø


Åpningstider idag: 12:00 - 22:00

RecensionerAndré
19.11.2022
ikke igjen..
Jørgen
6.11.2022
Maten var kald. Pommes frites var bløt og burger var tørr
Kristine
31.10.2022
Fikk jo det vi bestilte, men fikk begge burgerne uten salat og majones når det var kun den ene som ikke skulle ha salat og den andre skulle ikke ha majones.. så ble litt tull der, men ellers greit

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Mega Kiosk Pizzeria & Burger i Bodø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Mega Kiosk Pizzeria & Burgers meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Mega Kiosk Pizzeria & Burgers åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Mega Kiosk Pizzeria & Burger i Bodø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Mega Kiosk Pizzeria & Burgers meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Mega Kiosk Pizzeria & Burgers åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om Mega Kiosk Pizzeria & Burger i Bodø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Mega Kiosk Pizzeria & Burgers meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Mega Kiosk Pizzeria & Burgers öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.