OHMA Asian Cooking i Bodø - RestaurangMenyn

Storgata 2, Bodø


Åpningstider idag: 15:00 - 22:00

RecensionerUgochi
20.8.2022
Shrimp popcorn didn’t taste fresh.
Sara
19.8.2022
Kald og tok veldig lang tid
Kristin
13.8.2022
Maten va god og bestillingen gikk raskt. Men vi manglet en del av bestillingen vår

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om OHMA Asian Cooking i Bodø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på OHMA Asian Cookings meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også OHMA Asian Cookings åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om OHMA Asian Cooking i Bodø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på OHMA Asian Cookings meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også OHMA Asian Cookings åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om OHMA Asian Cooking i Bodø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på OHMA Asian Cookings meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även OHMA Asian Cookings öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.