EN KOPP i Bodø - RestaurangMenyn

SJØGATA 3, Bodø


Åpningstider idag: 12:00 - 22:00

RecensionerFouad
21.11.2022
Maten var veldig velsmakende, men prisen er dyr og størrelsen er liten, og det er ingen gaffel, ketchup og servietter.
Stian
18.11.2022
Veldig god mat. Pakking kunne vært bedre. Ble grisete på bordet.
Vibeke
12.11.2022
maten var kald ved levering, smaken var kjedelig og hamburgeren tørr. innpakningen gjorde også slik at burgeren var nesten umulig å spise, den falt fra hverandre og tilbehøret var spredt i esken..

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om EN KOPP i Bodø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på EN KOPPs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også EN KOPPs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om EN KOPP i Bodø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på EN KOPPs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også EN KOPPs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vad blir det för mat idag?

På den här webbsidan hittar du information om EN KOPP i Bodø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på EN KOPPs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även EN KOPPs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.