Mega Kiosk Fried Chicken i Bodø - RestaurangMenyn

Rensåsgata 29, Bodø


Åpningstider idag: 12:00 - 22:00

RecensionerEmil
18.11.2022
Tørr, kald, liten og dårlig.
Harald
18.11.2022
Fikk ikke maten
Ingvild
6.11.2022
Kyllingnuggetsene smakte svinekjøtt, og bestilte løkringer men fikk helt smakløse mozarellasticks. Helt forferdelig

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Mega Kiosk Fried Chicken i Bodø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Mega Kiosk Fried Chickens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Mega Kiosk Fried Chickens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Mega Kiosk Fried Chicken i Bodø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Mega Kiosk Fried Chickens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Mega Kiosk Fried Chickens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Mega Kiosk Fried Chicken i Bodø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Mega Kiosk Fried Chickens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Mega Kiosk Fried Chickens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.