LocoTaco i Bodø - RestaurangMenyn

Torvgt. 6, Bodø


Åpningstider idag: 15:00 - 22:00

RecensionerAndreas
22.10.2022
Elendig. «Juicy quesedilla» var ca 2 kjøttbiter i en tørr lefse med litt ost.
Rikke
15.10.2022
Helt ok, men nesten ikke kjøttdeig og nesten ikke ost. Salsaen var bare oppkutta biter av tomat, paprika og agurk. Smakløst. Hadde forventa mer for å være ærlig.
Aleksander
9.10.2022
Gatekjøkkenkebab i Tacovariant. Kjøtt, isbergsalat, mais, agurk, rømme og nachos - det var det. Det smakte helt OK, men det gir ingen meksikanske assosiasjoner. Totalt fravær av en form for Salsa.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om LocoTaco i Bodø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på LocoTacos meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også LocoTacos åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om LocoTaco i Bodø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på LocoTacos meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også LocoTacos åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om LocoTaco i Bodø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på LocoTacos meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även LocoTacos öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.