Mega Kiosk Bodø i Bodø - RestaurangMenyn

Rensåsgata 29, Bodø


Åpningstider idag: 10:00 - 22:00

RecensionerKenneth
12.11.2022
De må ha glemt at den skulle være mild. Den var veldig sterk.
Luna
5.11.2022
Supert!
Kenneth
3.11.2022
Maten er alltid god hos Mega Kiosk!!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Mega Kiosk Bodø i Bodø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Mega Kiosk Bodøs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Mega Kiosk Bodøs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Mega Kiosk Bodø i Bodø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Mega Kiosk Bodøs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Mega Kiosk Bodøs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Mega Kiosk Bodø i Bodø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Mega Kiosk Bodøs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Mega Kiosk Bodøs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.