Prins Kebab i Asker - RestaurangMenyn

Høymyrmarka 3, Asker


Åpningstider idag: 12:00 - 21:00

RecensionerStein
20/11/2022
FForrige gang ble ikke jeg ikke hørt på hva jeg bestilte !! ikke bra. Nå var maten brent ! Og hvorfor enda mere pommes frites frites, når mnd bestiller løkringer eller chillipoppers? Bestillte løkrin
Martin
09/11/2022
Tok alt for lang tid å få maten
Nicolaj
07/11/2022
bestilte stor kebab, fikk liten kebab med lite kjøtt

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Prins Kebab i Asker. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Prins Kebabs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Prins Kebabs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Prins Kebab i Asker. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Prins Kebabs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Prins Kebabs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Prins Kebab i Asker. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Prins Kebabs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Prins Kebabs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.