Bella Italia Pizzeria i Åsane - RestaurangMenyn

Hesthaugvegen 24, Åsane


Åpningstider idag: 13:00 - 23:00

RecensionerGerhard
20/11/2022
maten var god men dere annulerer jo bare stillinger i hytt og gevær. hvis dokkar ikke kan levere fra en restaurant må dokkar jo bare fjerne de
Erik
16/11/2022
Perfekt
Hilde
08/11/2022
Her var det flere ting som var feil. Rare smaker på en kebab.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Bella Italia Pizzeria i Åsane. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Bella Italia Pizzerias meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Bella Italia Pizzerias åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Bella Italia Pizzeria i Åsane. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Bella Italia Pizzerias meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Bella Italia Pizzerias åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Äta ute idag?

På den här webbsidan hittar du information om Bella Italia Pizzeria i Åsane. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Bella Italia Pizzerias meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Bella Italia Pizzerias öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.