Big Bite Kremmergården i Ålesund - RestaurangMenyn

Rasmus Rønnebergs gate 6, Ålesund


Åpningstider idag: 15:00 - 19:00

RecensionerJoakim
30.6.2022
Fikk feil mat.
Marius
23.5.2022
Dårlig etter hvordan hjelpe folka oppførte c
Kristoffer
18.5.2022
Rask levering og smakte bedre enn forventet!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Big Bite Kremmergården i Ålesund. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Big Bite Kremmergårdens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Big Bite Kremmergårdens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Big Bite Kremmergården i Ålesund. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Big Bite Kremmergårdens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Big Bite Kremmergårdens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om Big Bite Kremmergården i Ålesund. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Big Bite Kremmergårdens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Big Bite Kremmergårdens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.