Ishtar Gatekjøkken i Ålesund - RestaurangMenyn

Valderøyvegen 385, Ålesund


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerIsmael
20.8.2022
Kebabrullen var fantastisk, men biffsnadderen og kebabtallereken va en del mindre enn jeg trudde. I tillegg fikk vi en pizza med rå deig uheldigvis.
Joakim
15.8.2022
Nydelig, beste plassen på giske for og få seg ett reealt raskt måltid 👍🏻

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Ishtar Gatekjøkken i Ålesund. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Ishtar Gatekjøkkens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Ishtar Gatekjøkkens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Ishtar Gatekjøkken i Ålesund. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Ishtar Gatekjøkkens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Ishtar Gatekjøkkens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Skämma bort dig själv med ett restaurangbesök?

På den här webbsidan hittar du information om Ishtar Gatekjøkken i Ålesund. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Ishtar Gatekjøkkens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Ishtar Gatekjøkkens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.