Express Pizza i Ålesund - RestaurangMenyn

Apotekergata 8, Ålesund


Åpningstider idag: 13:00 - 23:00

RecensionerDanielius
20.11.2022
Delicious 👌
Thomas
14.11.2022
Veldig god
Tor
12.11.2022
Bra, men mangla drikke jeg bestilte…😩

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Express Pizza i Ålesund. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Express Pizzas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Express Pizzas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Express Pizza i Ålesund. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Express Pizzas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Express Pizzas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om Express Pizza i Ålesund. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Express Pizzas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Express Pizzas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.